Община Бургас има своя нов столетник. Вековен юбилей през настоящата

...
</TD
>Община Бургас има своя нов столетник. Вековен юбилей през настоящата
Коментари Харесай

Баба София от Бургас стана на 100

Община Бургас има своя нов столетник. Вековен празник през актуалната година отбелязва София Янева, която сега живее в село Твърдица.

Днес тя получи специфични поздрави и пожелания за здраве от кмета и зам.-кмета Диана Саватева.

" Достигането на тази възраст е рядко и вдъхновяващо събитие. Позволете ми да изразя своето почитание към опита и мъдростта Ви, насъбрани през годините.

Времето отсъжда кой по какъв начин е живял, от кое място сме пристигнали и какво сме постигнали. Убеден съм, че сте съхранила доста мемоари, че сте имала доста мотиви за задоволство и наслада, споделени с Вашите деца, внуци и правнуци. Това е най-голямото благосъстояние за всеки човек!

Бъдете здрава, обичана и уважавана още доста години! “, сподели в пожеланието си към столетницата кметът Николов.

Баба София е потомка на бежанци от Одринска Тракия, които при започване на предишния век се преселват в Бургаско. Рано се омъжва и със брачна половинка ѝ, който умрял на 97 години, се трудили от зори до мрак. Сред наследниците си баба София има 3 деца и 19 внуци и правнуци.

Нейното семейство я дефинира като жив образец каква би трябвало да бъде една същинска жена – майка, брачна половинка и баба, любяща и всеотдайна за фамилията си.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР