ММА боецът Иван Запрянов е привлечен като обвиняем за извършени

...
</TD
>ММА боецът Иван Запрянов е привлечен като обвиняем за извършени
Коментари Харесай

Ексклузивно в Plovdiv24.bg: Две обвинения спрямо ММА боеца, на когото искат да поверят общинска служба

ММА боецът Иван Запрянов е притеглен като обвинен за осъществени от него нарушавания на закона, научи извънредно Plovdiv24.bg .

В отговор на наше питане от Районна прокуратура - Пловдив потвърдиха нашата информация: 

" Във връзка с Ваше питане Ви уведомяваме, че по следено от Районна прокуратура – Пловдив досъдебно произвеждане са повдигнати две обвинявания по отношение на лице с посочени от Вас три имена и букви И.И.З. Те са за нанасяне на лека телесна щета по хулигански подбуди – закононарушение по член 131 ал.1 т.12 от Наказателния кодекс и за закана с ликвидиране – закононарушение по член 144 ал.3 от Наказателния кодекс.

Досъдебното произвеждане е било формирано през март 2023 година Първоначално по отношение на И.И.З. е била взета мярка за неотклонение " гаранция “ в размер на 5000 лв., която е била обжалвана от обвинения и със правосъдно решение му е била наложена мярка за неотклонение " гаранция “ в размер на 1000 лв..

Разследването по делото ще завърши в законноустановения период и наблюдаващият прокурор ще се произнесе с акт всъщност. ".

Plovdiv24.bg напомня, че  на мястото на именития футболист Петър Зехтински, който подаде оставка. За присъединяване в оповестения от градската администрация конкурс документи подадоха Иван Запрянов и Георги Делов. Вторият обаче не е позволен, защото няма изискуемия за длъжността най-малко от 4 години управителен професионален опит и тапия за приключено висше обучение със компетентност " Спорт ". 

Така ММА боецът остана с действителен късмет да оглави отдела. След разкритието, че по отношение на Запрянов има повдигнати обвинявания по Наказателния кодекс, не е ясно дали общинското управление ще се реши да попълни екипа си с компрометирана персона. 

Иван Запрянов беше претендент за кмет на регион " Западен " от ЗС " Александър Стамболийски " на локалните избори през 2019 г.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР