Малчуганите от Центъра за обществена подкрепа за деца към Община

...
</TD
>Малчуганите от Центъра за обществена подкрепа за деца към Община
Коментари Харесай

Украинските деца в Пловдив посрещнаха Дядо Коледа и Снежанка

Малчуганите от Центъра за социална поддръжка за деца към Община Пловдив се радват на следващо подаяние от положителни хора. Точно преди Коледа хлапетата получиха същински дарове, с цел да могат децата да посрещнат празника умерено, оповестиха от центъра.



Украинските дечица минават стратегия за интеграция и социализация в Центъра за социална поддръжка за деца към Община Пловдив и това е първата Коледа за тях, която ще посрещат отвън родината си.



Организаторката на събитието Влада Парфенова, която е и психолог в същия център, с изключение на сладките изкушения, зарадва десетки деца с посещаване на Дядо Коледа и Снежанка. Най-голяма наслада на мъничета доставиха прегръдките и вниманието, които тези скъпи посетители, съпроводени от огромни мечки, им подариха с доста обич и деликатност. Повече от час белобрадият дъртак и приказните герои прекараха в компанията на децата.



Събитието се организира в Младежкия център, а програмата за децата бе подарена от известни пловдивски предприемачи - Стойчо Ангелов от “Стико 90 " и Георги Димитров от организацията за недвижими парцели “Ремакс ". Всяко дете получи сладки изкушения от верига магазини “Берьозка ", вода “Бачково " и сокове “Дерби ". Децата се зарадваха и на подаръците, които бяха закупени от предприемачите Никола Павлов и Марио Крусев.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР