Кошмарно задръстване по основни пътни артерии в и около Пловдив,

...
</TD
>Кошмарно задръстване по основни пътни артерии в и около Пловдив,
Коментари Харесай

Кошмарни задръствания в Пловдив, градът се задъхва от брутален трафик

Кошмарно запушване по съществени пътни артерии в и към Пловдив, видя  Plovdiv24.bg.  Сериозна натовареност на трафика има на Околовръстното шосе, където колоната от коли в посока Асеновград е от преди кръговото кръстовище на " Пазарджишко шосе ".

В посока Пазарджик пък задръстването е от кръстовището с Пловдивския университет. На мостовете на река Марица - на бул. " Васил Априлов ", Панаира и Адата е призрачен сън - те са напълно задръстени от транспортни средства, които безусловно са спрели.

Подобно е и ситуацията на бул. " Освобождение " по посока " Тракия ".Сутрин и вечер хората би трябвало да се въоръжат със здрави нерви и обмисляне на потегляне по-навреме. Като прибавим и ремонтите по главните пътни артерии - към Централна ЖП гара, пробива " Модър Царевец ", " Брезовско шосе " и " Голямоконарско шосе " ситуацията е плачевно.

От видяното става от ясно по-ясно, че Пловдив има потребност от удвояване на " Околовръстното шосе и създаване на връзка " Асеновградско шосе ", " Скобелева майка " автомагистрала " Тракия ", тъй че трафикът от и за Родопската яка да не влиза в града, защото пътните артерии съвсем не могат да колите.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР