Коалиция БСП за България“ регистрира в Общинската избирателна комисия кандидатите

...
</TD
>Коалиция БСП за България“ регистрира в Общинската избирателна комисия кандидатите
Коментари Харесай

БСП Пловдив регистрира листата: Ще се борим за всеки глас

Коалиция " Българска социалистическа партия за България “ записва в Общинската изборна комисия претендентите за кмет на Община Пловдив, за районни кметове и листата за общински съветници за присъединяване в локалните избори на 29 октомври, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Документите бяха подадени от ръководителя на Горско стопанство на БСП-Пловдив, претендентът за кмет на Община Пловдив арх. Костадин Палазов, лидерът на листата инж. Калин Минчев, претенденти за кметове по региони и претенденти за общински съветници от листата на социалистите.

" Тръгваме на изборите обединени. Българска социалистическа партия излиза с най-младата си листа - имаме двама показали на 22 години с обучение в областта на културата, а най-възрастния претендент е уважаваната лекар Венета Заранкова. 

Ще се борим за всеки глас в Пловдив. Ще покажем същинското лице на Българска социалистическа партия и се надявам, че с изключение на леви гласоподаватели, ще ни поддържат и тези, които години не са подкрепяли никого " - сподели след регистрацията водачът.  

Листата на обединението е от 45 души. Заявката и упоритостта на управлението на левицата е да вкара повече съветници в сравнение с до момента.

Във вторник " Българска социалистическа партия за България " ще запознае медиите със своята визия за локалните избори.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР