Как да бъдат уловени първите симптоми за възпалителен процес при

...
</TD
>Как да бъдат уловени първите симптоми за възпалителен процес при
Коментари Харесай

Представиха нов метод за улавяне на възпалителен процес пред директори на детски заведения в Бургас

Как да бъдат уловени първите признаци за инфекциозен развой при децата, благодарение на  термохромен знак, беше презентирано пред ръководителите на детски заведения в Бургас.

Срещата сред педагозите, ректорът на Университет " Проф. доктор Асен Златаров “ проф. Магдалена Миткова и доктор Антон Танев се състоя по отношение на усложнената епидемиологична конюнктура в региона със съдействието на Община Бургас.

Иновативният и неповторим артикул е вписан в българското патентно ведомство и е резултат на упорита, виновна научна работа в изискванията на публично-частно партньорство. Чрез него непрекъснато може да се наблюдава телесната температура на деца и възрастни, без да се употребява устройство.

Индикаторът е в положение да записва всякакво инфектиране, от друг темперамент, в човешкия организъм още при появяването му. Продуктът към този момент се създава от " УНИХимКо Терм ООД “ и беше възложен безплатно, като заготовка, на представителите на детски заведения.

По време на срещата доктор Антон Танев показа забавни обстоятелства по отношение на здравето, предварителната защита и трендовете в битката със сезонните грипове и вируси.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР