Журналистката Флора Стратиева изпадна в странна ситуация на автогара Юг

...
</TD
>Журналистката Флора Стратиева изпадна в странна ситуация на автогара Юг
Коментари Харесай

Журналистка изпадна в странна ситуация на автогара Юг в Пловдив

Журналистката Флора Стратиева изпадна в странна обстановка на автогара " Юг " в Пловдив, научи Plovdiv24.bg.

Историята беше публукувана във фейсбук профила на Стратиева, която е позната на аудиторията и като инфлуенсърка:


Автогара " Юг ", Пловдив. Трябва да хвана рейс на " Юнион Ивкони " в 10:25. Идвам още в 10:10. Питам от кой бранш потегля рейсът - никой не знае. За София има един заминаващ рейс, само че не е на въпросната компания. Отивам в офиса на компанията на гарата, които в началото ми споделят “Ми ние не знаем " и ме отпращат, без да ми извърнат изключително внимание. Точно в тоя миг обаче, едно момиче идва до мен да се снимаме и споделя “Много те одобрявам, виждам всяко твое видео и предаване в Българска национална телевизия ".

Нямам концепция за какво, само че след споменаването на Българска национална телевизия, дамата от будката на " Ивкони " вълшебен реши да се засилва и пристигна до мен, като помоли да ми види билета. През цялото време се опитваше да ме убеди по какъв начин виновността е в мен. На техния уебсайт всичко си било съвършено и си пишело автогара " Север ", трябвало да се обадя да запитвам, трябвало да отида на място, онлайн билетите били нелепост и обърквали хората, като едно от най-креативните неща, които чух беше “То несъмнено не Ви е минало заплащането с картата просто ". “И за наказване системата ми е дала билет за неверната гара ли, какво? “Окей, но на тоя билет написа " Юг ", госпожо ". Показвам ѝ билета.

Отговор: " Е какъв Ви е казусът, то тука си написа - Plovdiv Bus Station South. South значи север. Вие езици не знаете ли? "

Настрана от занимателното, не разбирам за какво в сектора с услугите у нас всичко е ориентирано в извинителен режим. Не, не те обвинявам персонално, че е станала неточност в системата и на моя билет написа нещо, което не е правилно. Стават неточности. Твоята работа обаче не е да ме убеждаваш, че проблем не съществува, а да констатираш казуса и да работиш за решаването му. Не е персонално бе хора.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР