Изумителни оферти за работещи хотели се появиха на имотния пазар

...
</TD
>Изумителни оферти за работещи хотели се появиха на имотния пазар
Коментари Харесай

Изумителни оферти за работещи хотели се появиха на имотния пазар в Пловдив

Изумителни предложения за работещи хотели се появиха на имотния пазар в Пловдив,  видя кореспондент на Plovdiv24.bg.  Предлага се напълно приключен хотел с създаден, целогодишен настоящ бизнес с дворно място, рецепция, лоби бар и частен паркинг за 660,000 евро.

Целогодишно функциониращият хотел е на три етажа (600 кв.м.) с двор от 800 кв.м., ново качествено строителство от 2018 година. Намира се в желания регион " Христо Смирненски “. Хотелът разполага с 6 двойни стаи и 2 жилището – общ потенциал 25 души. Помещенията са изцяло обзаведени, с балкони и климатични системи. Хотелът е газифициран и разполага с контейнер за вода при повреда и система за омекотяване на водата, както и огромен безвъзмезден частен паркинг, лоби бар, градина и тераса.

Хотелът е работещ, в никакъв случай не е е затварял. Офертата включва план с позволение за градеж на още един етаж с 4 стаи. Още един хотел е разгласен за продажба и той  в центъра на Пловдив. Цената му е 519,000 евро. Хотелът се намира на 50 м от основната улица, в непосредствена непосредственост до Римския стадион и Джумаята, заведения за хранене, питейни заведения и кафенета, както и всички ежедневни улеснения и туристически обекти в града.

Шестетажната постройка разполага с 5 стаи и леглова база от 10 места. Всяка стая е изцяло обзаведена и оборудвана, разполага със лична баня с тоалетна и душ-кабина или вана.

На приземния етаж на хотела има кафене с 35 места. Паркиране е допустимо в улиците към хотела. Имотът е поддържан в положително положение, като съгласно желанията на новия притежател може да се направи опреснителен ремонт и замяна на обзавеждането.

Пловдивските брокери оферират и постройка в кв. " Кючук Париж " за 540,000 евро, която може да бъде превърната в хотел, или къща за посетители, се споделя в обявата. Атрактивният парцел се състои от пет етажа, от които един сутеренен и един мансарден, с обща повърхност 680 кв.м.

Всеки етаж, като се изключи партерния, има по един огромен апартамент с чиста повърхност 118 кв.м. състоящ се от 4 стаи, една баня с тоалетна, една тоалетна и три тераси. Партерното помещение е замислено като заведение кафе-бар, уместно и за рецепция. Имотът разполага и с три паркоместа в двора.

Сградата е строена през 2000-та година, стоманобетонна структура и тухла. Предлага се на замазка, с дървена дограма и дървени порти. Има позволение за употреба на ток и вода. Локацията е съвършена, обезпечава всички улеснения на града.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР