Едната от почерпените дами в Капана сключи споразумение с прокуратурата,

...
</TD
>Едната от почерпените дами в Капана сключи споразумение с прокуратурата,
Коментари Харесай

Едната от почерпените дами в Капана сключи споразумение с прокуратурата

Едната от почерпените дами в " Капана " подписа съглашение с прокуратурата, а другата изрично отхвърли обвиняванията, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.

Мария Топузова и Радослава Камбурова участваха персонално в правосъдната зала дружно със бранителите си. 

Припомняме, че през юли Камбурова не се появи на разпоредителното съвещание, а юристът й бе в чужбина, което спъна хода на делото.

На съвещанието през днешния ден Топузова успя да подписа съглашение с прокуратурата по отношение на обвиняването си и бе наказана на една година пробация.

Радослава не признава виновността си и по тази повода делото за нея не завършва. На 18 март, когато е планувано идващото съвещание, ще се разпитват очевидци и ще се взема решение ориста й.

Докато обясняват обстановката и участниците в нея, униформените станали обект на експанзия от страна на пловдивчанките, които са били във очевидно нетрезво положение.

На обществено място дамите са отправяли непристойни изрази, псувни и закани към петима чиновници на реда, а по-късно са провокирали скандал и сборичкване.

Самоличността на 29 - годишната Топузова е била открита незабавно.

От своя страна 47-годишната Камбурова отказала да се легитимира, оказала гневна опозиция при задържането и в буйстването си блъснала двама служители на реда.

Радослава Камбурова има още едно обвиняване, че е предизвикала лека телесна щета на двама от чиновниците на реда.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР