Две успешни полицейски операции в рамките на активните усилия за

...
</TD
>Две успешни полицейски операции в рамките на активните усилия за
Коментари Харесай

Арести в Пловдив заради наркотици!

Две сполучливи полицейски интервенции в границите на дейните старания за секване на разпространяването на високорискови субстанции са осъществени предходната седмица от чиновници на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи Пловдив.

Двама мъже, занимавали се с противозаконната активност, били арестувани при акция на проверяващи от отдел " Криминална полиция “ с присъединяване на сътрудниците им от бранш " Специални тактически дейности “. Над 170 грама амфетамин и електронна везна са открити в дома на единия, а повече от 26 грама от същия опиат и известно количество марихуана били иззети от жилището на другия.

Междувременно като обвинени за разпространяване на синтетичен канабиноид в Шесто районно управление (на МВР) били задържани мъж и жена от квартал " Столипиново “. При процесуално-следствените дейности служителите на реда иззели от адресите им над 280 дози от високорисковото вещество с тегло към 170 грама.

По случаите са формирани бързо и три досъдебни производства под наблюдаване на Окръжна прокуратура – Пловдив. С постановления на наблюдаващите прокурори четиримата са привлечени като обвинени за закононарушение по член 354а, алинея 1 от Наказателен кодекс и приведени в ареста за период до 72 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР