Днес в салона на НЧ Св. Св. Кирил и Методий

...
</TD
>Днес в салона на НЧ Св. Св. Кирил и Методий
Коментари Харесай

Коледен празник в квартал Средна кула зарадва русенци

Днес в салона на НЧ " Св. Св. Кирил и Методий – 1924 “ в кв. Средна кула се организира за първи път коледно празненство. Празничното събитие се осъществя с поддръжката на Община Русе взаимно със самодейците от читалището, управлението и децата от ДГ " Синчец ".

Тържеството почете заместник-кметът по филантропични действия господин Енчо Енчев, който поздрави от името на кмета Пенчо Милков присъстващите посетители и участниците. " Коледа е един типично фамилен празник, в който всеки един от нас има опция да се наслаждения на фамилния уют, той е и празник който ни сплотява. Днес е подобен ден и дано той да извърши душите ни със светлина и ентусиазъм ", сподели заместник-кметът.

В празничното рождественско събитие присъединяване взеха ученици на ДВГ " Слънце “ с диригент доктор Наталия Константинова, ФТА " Здравец “ с основен живописен началник Димитър Донев, както и Школата за национално пеене при Общински детски център за просвета и изкуство с вокален възпитател Светлана Недкова.

Организаторите бяха подготвили доста изненади за присъстващите, а специфичен посетител на празника беше Дядо Коледа. Всички деца съумяха да си създадат фотография с него и получиха празнична почерпка.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР