ДБ и ПП ще се явят съвместно на изборите, тепърва

...
</TD
>ДБ и ПП ще се явят съвместно на изборите, тепърва
Коментари Харесай

ПП и ДБ искат да са първа политическа сила след изборите

Демократична България и Политическа партия ще се явят взаимно на изборите, занапред следва листите да бъдат завършени. Надявам се лидерът да е от Пловдив. Това съобщи от Политическа партия по време на днешна конференция по отношение на идните парламентарни избори през април, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg.  По думите му измежду претендентите за народни представители ще има основни фигури и от двете партии в обединението - и от Демократична България, и от Политическа партия.

" Съотношението ще бъде равнопоставено, само че мандатите за Пловдив се усилват с един, тъй че някоя от партиите ще има превес. Хората, които ще са в листата, ще бъдат сходни с предходните избори, тъй като сме удовлетворени от работата на националните ни представители. Кои тъкмо ще са водачите следва да се посочи ", конкретизира Минчев. 

Той уточни, че обединението ще се бори за първа политическа мощ с максимален брой депутати в Народното събрание. Конкретно за Пловдив броят на мандатите ще зависи от броя на политическите, сили, които ще влязат в Народното събрание, само че да са повече от 4.

Запитан за спада в доверието съгласно последните социологически прочувания, показа, че и преди е имало такива и това не е пристеснително.

" Но спадът не е толкоз огромен. Сега, обединявайки се, задачата ни е по-силен резултат, в сравнение с механичния общ брой на обединението. ", уточни бившият народен представител.

По време на конференцията беше коментирана и тематиката за стадионите на Пловдив. " Започва се от един план, без да е ясна неговата планова реализация, без цялостна визия по какъв начин ще се случат нещата. Започва се с един бюджет, без да е ясно дали ще стигне. " Ботев " тренира на стадион " Коматево ", само че това не е задоволително. ", разяснява Минчев

По отношение на проблема с Нексо Алкесандър Ракшиев сподели, че казусът не съществува. Даренията са самодейност на някогашни негови сътрудници, които са ги създали, които са изцяло законни с платени данъци и няма проблем.

" Бях чиновник на компанията до октомври 2021 преди да се захвана с политиката.  Никога не съм работил в пловдивския офис на Нексо. Нексо не е развивала търговска активност в България. Пловдивският офис е формиран от програмисти, а до момента в който работих за компанията, аз бях в София. "

" Нексо " не е действителен проблем, той е фиктивен проблем, мятане на прахуляк в очите " безапелационен бе.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР