Членовете на Клуба на инвалида в Тракия посрещнаха с аплодисменти

...
</TD
>Членовете на Клуба на инвалида в Тракия посрещнаха с аплодисменти
Коментари Харесай

С аплодисменти посрещнаха в Тракия кандидатите от ГЕРБ-СДС

Членовете на Клуба на инвалида в " Тракия " посрещнаха с овации претендентите от листата на ГЕРБ-СДС в Пловдив и кмета на региона. Те споделиха с тях празника, отдаден на Международния ден на дамата – 8-ми март.

Председателят Гинка Симонова още веднъж акцентира поддръжката, които хората от Клуба на инвалида в Пловдив получават постоянно от кмета на " Тракия ".

" Това, което сме свършили, може да се види и пипне от всеки – детски градини, спортни и детски площадки, актуализирана инфраструктура. Знаете, че вратата ми постоянно е отворена за вас ", акцентира.

" Основната цел, която сме си сложили след 2-ри април е да съставим държавно управление. Служебните кабинети няма по какъв начин да организират политиките, от които възрастните, младежите и цялото ни общество имат потребност ", съобщи пред присъстващите третата в листата за 16-ти МИР Десислава Трифонова.

" Ще ни виждате постоянно и с всичко, което можем да ви помогнем, ще бъдем тук ", даде обещание им тя.

Председателят на Парламентарната правна комисия в 48-то Народно заседание бе безапелационен, че ГЕРБ-СДС не желае българските деца да наследят задължения и разрухата, на която сме очевидци през последните 2 години.

" Подкрепете ни и с общи старания след 2 април ще стартираме отново да я изправяме тая страна и да я оставим в положително положение на нашите деца и внуци ", сподели Радомир Чолаков.

Сред гостите на празника бяха още доцент,, доктор Валерия Славова, Боряна Узунова, Ели Дачева, Таня Гешева и Петър Троянов от листата за Пловдив.

На изборите на 2-ри април ГЕРБ-СДС е с № 2 в интегралната бюлетина. Гласувайте за постоянна България още веднъж!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР