Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да

...
</TD
>Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за да
Коментари Харесай

Глутница кучета скита в района на бившата Ботаническа градина в Пловдив

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, с цел да показа за проблем, който го тормози. Пловдивчанинът неведнъж е подавал сигнали към виновните институции, само че досега не е открито решение. Ето какво ни описа той:

" Глутница от кучета живеят и се множат зад обществения дом на ул. " Лудогорие " 10 в региона на някогашната Ботаническа градина. С времето глутницата се развъди и се усили с 3 поколенията кучета. Кучетата от дълго време са напуснали зоната с металната ограда, завладели са тревното порстранство зад обществения дом, лаят и се нахвърлят върху преминаващи хора, обикалят контейнерите около блоковете в търсене на храна и лаят по цели нощи. След няколко сигнала до кметство " Тракия " и съобщение от тяхна страна до Общинския зооветеринарен комплес, последните се пробваха да създадат хайка на кучетата, само че тя беше несполучлива заради неефективните способи, които се ползват от тях. Нямам нищо срещу бездомните кучета, само че мястото им не е на улицата и още повече когато стартират да стават нападателни.

Необходимо е да се откри трайно решение на този проблем, до момента в който не е потърпевш някой. "

Ако и вие станете очевидци на нещо, което съгласно вас заслужава да бъде оповестено, можете да ни изпращате сигнали, фотоси и видеа на електронната ни поща [email protected], на телефон 0886 598 267 или на фейсбук страницата ни .
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР