Част от една от трибуните на стадион Пловдив е пропаднала,

...
</TD
>Част от една от трибуните на стадион Пловдив е пропаднала,
Коментари Харесай

Разрухата е огромна! Пропадат трибуните на стадион Пловдив

Част от една от трибуните на стадион " Пловдив " е пропаднала, съобщи кореспондент на  Plovdiv24.bg от място на събитието. Пропадането на седалките е в южния бранш под контролното табло. Самото проваляне е станало преди дни, защото мястото е оградено с полицейски ленти и предупредителни знаци за заплаха, само че някакви съответни ограничения за обезопасяване на мястото не са взети и достъпът е свободен. 

Камерата на Plovdiv24.bg съумя да снима десетките трениращи от разнообразни спортни клубове. Повече от 10 години царува съсипия и цялостно безхаберие за ориста на един от най-големите игрища в България, заради липса на вложител. Стадионът има 55 000 седящи зрителски места и се намира наоколо до Гребния канал в Пловдив.

В момента на стадион " Пловдив " се организират лекоатлетически прояви от републикански мащаб и футболни срещи на Спартак (Пловдив).  От доста години на стадиона не се организират публични футболни срещи,както и огромни публични и културни мероприятия. Изключение прави концертът на Metallica през 1999 година

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР