Брутални задръствания по пловдивските улици и булеварди белязаха края на

...
</TD
>Брутални задръствания по пловдивските улици и булеварди белязаха края на
Коментари Харесай

Кошмарни задръствания, изнервени шофьори, хаосът в Пловдив става все по-голям

Брутални тапи по пловдивските улици и булеварди белязаха края на работния ден, видя  Plovdiv24.bg. Тапите са до степен такава, че на зелен сигнал на светофарите колите не помръдват от местата си.

В час пик десетки коли стоят в запушване, което е от тунела на бул. " Цар Борис III Обединител " до кръстовището на Сточна гара. От другата страна на Баня Старинна ситуацията е аналогично - целият мост на Панаира е в коли.

На кръстовището на МБАЛ " Тримонциум " (бившата Патологична бременност) колите са до ул. " Петко Д, Петков ", където се вливат в друго запушване - на ул. " Богомил ", което продължава до кръстовището с " Източен ".

На бул. " Освобождение от " Цариградско шосе " до колелото на SPS и трите ленти в платното посока " Тракия " са в коли. Положението на Коматевския възел в посока кв. " Христо Смирненски " е аналогично, колоната от коли се вижда от надалеч.

Разбира се повода за сериозните тапи са ремонтите на основни пътни артерии - кръстовището на Водната палата, бул. " Хаджи Димитър ", " Брезовско шосе ", " Даме Груев ". Припомняме, че през днешния ден стартира и планът за Южния обходен колектор. Така единственият късмет за обикновено напредване остават велоалеите, казусът е, че идва зима. Нервите на водачите обаче по броя пъти, който употребяват клаксоните на колите си очевидно са на ръба.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР