Бившият антитерорист и настоящ преподавател по национална сигурност Алексей Петров

...
</TD
>Бившият антитерорист и настоящ преподавател по национална сигурност Алексей Петров
Коментари Харесай

Алексей Петров: Шефът на МВР Пловдив да каже Извинявайте

Бившият антитерорист и сегашен учител по национална сигурност Алексей Петров удържа на обещанието си да се включи в митинга пред постройката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив. Ето какво сподели пред камерата на Plovdiv24.bg :

" Причината да съм на митинга е единствено една: като човек, който познава методите на работа и един от най-големите последователи на битката с опиатите. Оставам с разбирането за тази акция, че тя е ориентирана към бизнеса на тези хора. Смятам, че се употребява държавната машина за елиминиране на съперник или неуместния. Тревожното, бих споделил жалкото е, че се употребява полицията, която репресира младежи, с цел да се реализиран поръчкови цели да съсипем бизнеса на някого.

Много е неприятно, че съм тук и стоя пред тази постройка, тъй като в постройките на системата на Министерство на вътрешните работи са минали най-хубавите ми професионални години. Струва ми се, че този човек - господин Костадинов, можеше да излезе, тъй като всички бъркаме, в това число и началниците, и да каже " Извинявайте ". 

Какво още сподели Алексей Петров - гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР