Автобус номер 17 подминава поголовно пътници в жегите, съобщи читател

...
</TD
>Автобус номер 17 подминава поголовно пътници в жегите, съобщи читател
Коментари Харесай

Висиш като прани гащи - подминават те като малка гара

Автобус номер 17 подминава поголовно пасажери в жегите, заяви четец на Plovdiv24.bg :

Уважаема медия, при пътешестване през вчерашния ден от " Тракия " към Гребна база с рейс номер 17 водачът щеше да подмине за една численост всички размахващи ръце като удавници, с цел да спре на спирката.

При съвсем празен рейс подмина няколко спирки с чакащи други, най-вече възрастни хора, в жегата, също махащи с изненада какво става! Чакали са дълго, а единственият автобус, който идва ги подминава най-нагло като дребна гара и надлежно направих забележка на водача.

Последният стартира да стопира на спирки, без да има пасажери за качване, или слизане!? И няколко спирки по-късно още веднъж подмина 4-ма възрастни индивида, махащи безсилно и с безусловно молещи се погледи да бъдат качени.

Същото се повтори с чакаща на спирката на ресторант " Стадиона " и на още няколко места. Звънях на всички телефони към ОКТ, с цел да предупредя по отношение на този човек, само че нито един от телефоните предстоящо не подвигна и по тази причина подадох обстоен писмен сигнал със снимков материал и данни, като приложих фотография на водача и номера на рейса.

Конкретният курс е сбъднат в интервала от 13:00 до 13:30 на 26.08.2023 година и в посока кв. " Прослав “ от МПС с регистрационен номер " РВ1120СР " - за инспекция в EuroGPS системата на ОКТ.

Пределно явен е казусът с намирането на водачи за градския превоз, само че в случай че даже оповестените рейсове, чакани с часове в жегите от възрастни хора, ги подминават по сходен безочлив метод, то сходно " обслужване " е неприятно съвсем колкото и неналичието му!

Висиш като прани гащи на жегата с часове... Подминават те като дребна гара... А след това желаят спомагателни пари и дотации за празните рейсове и заплата на сходен " обслужващ " личен състав?

Искрено се надявам сходни водачи не просто да бъдат осъдени, а да не бъдат допускани още веднъж до сходна позиция - само че това зависи от ръководството на превоза в града. С различен съответен водач парите от билети щяха да са двойно - в това число за него самия, като заплата и по-добри условия за всички.

Прилагам фотоси на водача и полупразния обслужващ рейс с номера му.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР