9Операцията е проведена от гранични полицаи на ГКПП Крушари-Добромир“ и

...
</TD
>9Операцията е проведена от гранични полицаи на ГКПП Крушари-Добромир“ и
Коментари Харесай

Иззеха над 100 000 къса цигари, укрити в перални машини на ГКПП Крушари-Добромир

9Операцията е извършена от гранични служители на реда на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Крушари-Добромир “ и митничари. Голямото количество тютюневи произведения са открити в перални машини, транспортирани с два товарни микробуса. На 13 декември двете транспортни средства с българска регистрация пристигнали на граничния пункт в посока от България към Румъния на път за Германия. Микробусите били натоварени с общо 6 използвани перални машини, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

В хода на подхванатия надзор в микробусите граничните служители на реда открили късовете цигари и уведомили митническите чиновници за отношение по подготвеност.

Иззети са общо 102 760 къса цигари, укрити във всяка от транспортираните перални машини. Тютюневите произведения от разнообразни търговски марки са с годен български акцизен бандерол, само че са пренасяни в нарушаване на условията на Закона за акцизите и данъчните хранилища.

Установено е, че цигарите са благосъстоятелност на двама пасажери, придружавали в микробусите всеки  водач. Срещу нарушителите, български жители, са формирани административно-наказателни производства. Работата по случая продължава.
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР