Тази зима е вероятно да видим дълга и кървава безизходица

...
Тази зима е вероятно да видим дълга и кървава безизходица
Коментари Харесай

Тежка, кървава зима очаква украинските и руските войници, казват експерти

Тази зима е евентуално да забележим дълга и кървава невъзможност в Украйна, като никоя от страните няма да отстъпи от офанзиви и контранастъпления, само че може да посее семето на договарянията идната година, споделят специалисти пред Ал Джазира.

„ Зимата просто ще ускори мизерията... нито една от страните няма да има тактически или действен пробив “, сподели за Ал Джазира пенсионираният полковник Сет Крумрих, в този момент вицепрезидент на Global Guardian, консултантска компания по сигурността.

Украйна стартира огромна контраатака при започване на юни, която съгласно някои оценки си върна половината земя, която Русия беше завзела по-рано през годината.

Но се провали в стратегическата си цел да разреже съветските сили на две, изолирайки Херсон, Запорожие и Крим от Луганск, Донецк и Харков. Украински висши командири споделиха, че контранастъплението ще продължи през зимата.

Миналия месец Русия се опита да отговори с нов набор от офанзиви на изток – ориентирани към градовете Купянск, Лиман, Авди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР