Тази власт оглуша, тя е глуха тя не чува нищо

...
Тази власт оглуша, тя е глуха тя не чува нищо
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Тази власт оглуша, тя е глуха, тя не чува нищо освен собствената си пропаганда

Тази власт оглуша, тя е глуха тя не чува нищо с изключение на личната си агитация. Това сподели по време на ексклузивен брифинг Томислав Дончев от ГЕРБ.

В началото на мандата си това държавно управление пристигна с желанията за „ честност, бистрота и парламентаризъм ". Три месеца след началото такова нещо няма. Тази власт оглуша. Тя е глуха. Тя не чува нищо с изключение на личната си агитация. А най-лошото в този поминък е с изключение на да паднеш жертва на нечия непозната агитация, е да станеш жертва на личната си агитация ", добави още Дончев.

Делян Добрев изясни, че е отхвърлено настояването за основаване на комисия за следствие на връзките на държавното управление с компания на съветски олигарх.

" Всички клюки за даването на държавна земя до мини " Марица Изток " се чуват от кръгове близки до ръководещите ", означи Делян Добрев.

Александър Ненков посочи, че ГЕРБ желаят да схванат - по какъв начин и по какъв метод е била определена въпросната съветска компания и какво страната е поела като ангажимент. Той прочете следствие на " Файнейшъл Таймс ", който разкрива съмнителната непосредственост на българското държавно управление с съветските олигархични кръгове.

" Министър-председателят обаче очевидно не желае да идва в Народното събрание - към този момент втора седмица. И ръководещото болшинство явно го крие по някакъв метод ", съобщи Ненков.

„ Няма да сезираме прокуратурата. Защото все още имаме единствено подозрения, не доказателства. През последните години обаче имаше анкетни комисии, които събират доказателства и изпращат отчет до прокуратурата. Ето по тази причина през днешния ден не бе гласувано основаването на такава анкетна комисия ", разяснява Делян Добрев.
https://www.facebook.com/PPGERB/videos/1415326072241532
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР