Тази вечер зрителите ще станат свидетели на индивидуалната среща на

...
Тази вечер зрителите ще станат свидетели на индивидуалната среща на
Коментари Харесай

Невиждан сблъсък между Теа и Виктория в Ергенът 3: Скандалът е грандиозен

Тази вечер феновете ще станат очевидци на самостоятелната среща на Алек с Магдалена в " Ергенът 3 ", към която той насочи повече от изненадваща покана за сантиментално усамотение по време на последната „ Церемония на Розата “.

Най-желаният ерген ще отплава с избраницата си към един от най-екзотичните безлюдни острови, където двамата ще имат опция да останат уединено на свещено място, недокоснато от човешка ръка в продължение на цели 70 години.

Там двамата ще се впуснат в търсене на прикрито богатство, до което ще би трябвало да стигнат, разгадавайки любопитни загадки.

Докато Алек и Маги споделят сантиментални моменти на самотния остров, девойките в имението ще бъдат изправени пред следващото занимателно групово предизвикателство.Те ще имат разполагаем платове, ножици и игли, с цел да ушият съвършения костюм за „ ергена “ – панталон, сако, риза и подобаваща вратовръзка. Претендентките ще бъдат разграничени в два тима – „ Храбри шивачки “ и „ Кроящи хубавици “, а Алек ще би трябвало да избере чия „ тегел и кройка “ е по-добра.

По време на вечерния коктейл феновете на bTV ще станат очевидци на величествен скандал, който ще опълчи две от най-изявените дами в имението – Теа и Виктория – в невъобразим досега междуличностен конфликт. Кулминацията на вечерта ще бъде следващата инфарктна „ Церемония на Розата “, след която още една от участничките ще би трябвало да се сбогува с предприемача и да напусне имението вечно.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР