Тази вечер във VIP Brother live, от 20:00 часа по

...
Тази вечер във VIP Brother live, от 20:00 часа по
Коментари Харесай

Любовта се завръща в Къщата на Big Brother

Тази вечер във VIP Brother live, от 20:00 часа по NOVA, любовта ще се завърне в най-известната Къща , само че тя ще бъде застрашена още веднъж, поради скандалните разкрития на някой от Съквартирантите и всичко това тъкмо преди следващите елиминации в шоуто.

Отношенията сред някогашните гаджета Дани Петканов и Алекс Богданска минаха през разнообразни положения от старта на шоуто. В началото двамата подходиха един към различен с замяна на хапливи реплики, по-късно преустановиха другарството си и близостта от него. Двамата съумяха и да си простят за грешките, само че вътрешните им терзания да не се наранят още веднъж не спираха да ги тормозят. Тази вечер ще разберем дали Дани и Алекс са подготвени още веднъж да отворят душите си, да оставят всички неточности в предишното и да стартират на чисто в името на любовта.
 Алекс
Каквото и да решат обаче, опасността от външни фактори още веднъж ще бъде действителна. Наранени от номинациите и причините, които Александра насочи към Цуни и Сашка, те ще подхващат негативна акция против нея. Цуни ще заплаши да изкара още демони от предишното и да опише шокиращи обстоятелства от любовния живот на Алекс, за които никой не подозира, а Сашка услужливо ще го подкани да го направи, с цел да разкрие същинското ѝ лице. Дали Цуни ще реши да компрометира Алекс и ще се отрази ли това на връзките ѝ с Петканов, ще разберем довечера от 20:00 часа по NOVA.
 Дани Алекс
Тази вечер ще проследим онлайн и следващите елиминации във VIP Brother. Застрашени от изпъждане тази седмица са Сашка Васева, Джулиана Гани, Антон Стефанов, Ваня Щерева, Тото и Цуни, а кой от тях ще се раздели вечно с най-известната Къща, ще решат феновете на NOVA.

Всички детайлности за Съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете в и на формалната страница на. Целите епизоди на предаването може да гледате в, a най-интересните моменти да следите във.

Още от живота на Съквартирантите:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР