Тази вечер, в София се състоя официалното откриване на новия автосалон

...
Тази вечер, в София се състоя официалното
откриване на новия автосалон
Коментари Харесай

Стар Моторс: Нов салон и премиера за MAZDA 6 2018

Тази вечер, в София се състоя официалното откриване на новия автосалон на Mazda в страната, а по време на събитието се състоя и премиерата за България на новата версия- 2018 година, на флагманския за именитата марка модел MAZDA 6.

Новият център на MAZDA в София се намира на бул. Христофор Колумб №43 и е изграден изцяло съгласно настоящите условия на марката. “760 квадратни метра, които ние започнахме да проектираме преди година и половина, а ни лиши още една година, за да ги изградим ”, показа по време на събитието Петър Караиванов, изпълнителен шеф на Стар Моторс, официален вносител на Mazda в България. “Изцяло съгласно стандартите на Mazda, в една атмосфера на неутрална среда, при която се следва концепцията Продукт-Хора-Марка-Бизнес. В средата е автомобилът, който би трябвало да блести най-силно, зад него са хората, които работят в шоурума, зад тях е марката и следва бизнесът. Това несъмнено не е самоцел, това е проектирано, за да създаде едно неповторимо прекарване на клиента, тъй като ние имаме вяра, че това е ключа към основаването на лоялни клиенти за Mazda ”.

На събитието на Стар Моторс присъстваха Сусуму Уеда, заместник-ръководител на мисията в посолството на Япония в България, шефът на Mazda за Централна и Източна Европа Дейвид Макгонигъл, председателят на управителния съвет на Еврохолд Кирил Бошов, Мисаки Нишимура, сътрудник в културния отдел към посолството на Япония, посетители и клиенти на марката.



Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР