Тази вечер в предаването Панорама, излъчващо се по БНТ, се

...
Тази вечер в предаването Панорама, излъчващо се по БНТ, се
Коментари Харесай

Разгорещен политически дебат в студиото на Панорама се проведе тази вечер

Тази вечер в предаването " Панорама ", излъчващо се по Българска национална телевизия, се организира следващият избирателен спор с представители на партии, които ще вземат участие на парламентарните избори на 4 април.

На Бойко Василев гостуваха Анелия Дулева от " Атака ", Мария Капон от " Изправи се! Мутри вън! ", Иван Ченчев от Българска социалистическа партия, Ерджан Ебатин от Движение за права и свободи и Милен Михов от Вътрешна македонска революционна организация.

" Ако партия " Атака " има болшинство в Народното събрание, ще отменим ограниченията ". В това бе безапелационна Анелия Дулева. Тя употребява статистически данни и посочи, че 7 милиона души са умряли от апетит. Освен това, атакистката изрази мнение, че в лечебните заведения не се лекуват останалите болести, до момента в който всичко е съсредоточено върху Коронавирус.

" Тази имунизация по никакъв метод няма да помогне ", посочи Дулева и упрекна сътрудниците си, че всяват суматоха с потреблението на думи като " война ".

" Това е биологично оръжие, пуснато от международния хайлайф против човечеството ", съобщи още тя за ковид.

Запитана от водещия за българската стопанска система, представителката на " Атака " съобщи следното: " Трябва да спрем да бъдем колониална страна, тъй като колониалните страни нямат стопанска система ".

Относно шпионския скандал от през днешния ден, от който стана ясно, че български някогашни и сегашни военни са осъществявали шпионаж в интерес на Русия на нашата територия, Анелия Дулева попита за какво военният министър Красимир Каракачанов не е задържан и разпитан за шпионския скандал.

По въпроса за комплицираните ни връзки с Република Северна Македония и това, че за момента не позволяваме тя да стартира договаряния с Европейски Съюз, Дулева сподели, че Договорът за добросъседство с македонците е национално изменничество.

От своя страна, депутатът от Българска социалистическа партия Иван Ченчев с решителност съобщи, че е трябвало страната да се придържа към съществуващия проект за дейности при зараза. " Бихме се придържали към този проект, той носи директната отговорност към държавното управление. Там ръководител на щаба би трябвало да е отраслов вицепремиер. Имаме прелестен проект, утвърден от Световната здравна организация (СЗО), а ние сътворяваме щаб, който е отвън правния мир, с цел да не се придържаме към прелестния проект, който имаме ", съобщи социалистът.

" Ние сме с едвам 2% брой имунизирани, ние сме най-слаби като договореност на нови ваксини и първи по смъртност ", добави той по коронавирусната тематика. " Имаме най-слабия министър председател в Европа ", съобщи още Ченчев, още веднъж в подтекста на пандемията.

Той посочи това, че всички български жители би трябвало да имат еднакъв достъп до имунизация.

" Държавата крещящо се нуждае от обективна данъчна система ", сподели депутатът от Българска социалистическа партия. съгласно него това ще стане с прогресивно подоходно облагане.

По проблема със Северна Македония, Ченчев сподели: " Най-важното за България е националният интерес и да чуем историческата си комисия ".

" За мен ГЕРБ е компания, клуб по ползи. Най-голямата партия в България е Българска социалистическа партия. Всеки глас за Българска социалистическа партия е глас за промяна на порочния модел ", заключи социалистът

" Това е една международна рецесия, мъчно е да се откри баланс и да се откри обективна формула, по която светът да върви напред. Може би би трябвало да се търси здравно решение на казуса. Първото е имунизирането ", по този начин представителят на Движение за права и свободи Ерджан Ебатин разяснява непрекъснатата тематика в всекидневието ни, а точно пандемията.

Според него държавното управление няма проект, а 10-дневния локдаун няма да реши нищо.

В икономическия аспект на развиването на България, той бе безапелационен, че от Движение за права и свободи са за опазване на плоския налог.

Както останалите си сътрудници в студиото на " Панорама ", Ебатин също разяснява въпроса за Северна Македония и по-конкретно пътя ѝ към Европейския съюз. " Не може да стане за сметка на историческата истина и за сметка на правата на българите в Северна Македония. Пътят на Република Северна Македония към Европейски Съюз минава през правата на всички общности, тъй като Европейският съюз е съюз на полезности ", сподели той и посочи, че правата и свободите са измежду водещите полезности в Европейски Съюз.

Представителят на Движение за права и свободи съобщи, че желае да види просперираща България със зелена стопанска система.

" Днес ние виждаме хаоса и разрухата на това ръководство. Това, което ние виждаме е, че хората умират ". Това сподели Мария Капон от " Изправи се! Мутри вън! " за обстановката с ръководството на пандемията у нас. Тя счита, че държавното управление тотално се е провалило с ограниченията си, в това число и икономическите.

" Новите кебапчета са имунизациите. Правят се описи кои да бъдат имунизирани ", счита Капон.

Според нея за ръководещите е доста комфортно тъкмо сега да има локдаун, като повода за това са идните избори.

" Икономиката има потребност да диша. Българската стопанска система е в реанимация. или още оцелее, или няма да оцелее ", разяснява тя.

" Ние имаме министър на защитата, който има картонче от Държавна сигурност и човек в разузнаването, който е приключил в ГРУ ", по този начин Мария Капон разяснява шпионския скандал от през днешния ден.

Тя е последовател на концепцията Северна Македония да влезе в Европейския съюз, само че е повече от безапелационна, че няма по какъв начин да се одобри антибългарската политика там.

" Отстраняване на едноличната власт и възобновяване на парламентарната република. Искам да имаме уредена страна на заможни хора. Знам, че на 4 април може да изгоним мутрите ", заключи представителката на " Изправи се! Мутри вън! "

" Ние сме в състояние на война и би трябвало да се работи като на война. Трябва да се ползват способи, които би трябвало да бъдат доста адаптивни и ситуативни. Конспиративните теории изобщо не могат да бъде приложени ", съобщи Милен Михов от Вътрешна македонска революционна организация по отношение на обстановката с пандемията.

Според него липсва съответен и неутрален теоретичен взор върху рецесията.

Михов атакува Отровното трио за това, че са призовали хората да смъкват маските си в една от протестните вечери през миналата година.

Нашето виждане за излизане от рецесията и ускорено развиване е това да стане посредством умерени данъчни промени и електронно държавно управление ", сподели Милен Михов и добави, че от Вътрешна македонска революционна организация желаят да облекчат дребния бизнес, като една от ограниченията е увеличение на прага за Данък добавена стойност.

" Сблъсъкът с македонизма беше неминуем, България има ясна позиция. Пътят към Брюксел минава през София ", сподели представителят на Вътрешна македонска революционна организация по тематиката, касаеща двустранните връзки със Северна Македония.

" Доходи, семейство, сигурност са трите целта на Вътрешна македонска революционна организация ", посочи Милен Михов и добави, че от Вътрешна македонска революционна организация желаят преизчисляване на пенсиите, основаване стопански условия за растеж, отбрана на фамилията, което е от татко, майка, баба и дядова, а също по този начин и мощна, съвременна българска войска.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР