Тази вечер в Пловдив официално се открива световният конкурс за

...
Тази вечер в Пловдив официално се открива световният конкурс за
Коментари Харесай

В Пловдив се открива световният конкурс за високоалкохолни напитки

Тази вечер в Пловдив публично се открива международният конкурс за високоалкохолни питиета Spirits Selection by Concours Mondial de Bruxelles, в хотел "Империал ".

В продължение на 3 дни над 70 интернационалните специалисти ще правят оценка 1300 питиета от 50 страни. Експертите ще посещават български производители и културно-исторически забележителности. За формалното разкриване от Брюксел дойде и основателят на Конкурса Бодуа Аво, чакат се представители на Министерство на стопанската система, Община Пловдив, посланици на разнообразни страни и други По време на формалното разкриване ще има и експо "Запознайте се с българските производители ". Конкурсът продължава до 25 август 2018 година, заяви Българска телеграфна агенция.

"Spirits Selection 2018 " се провежда с поддръжката на Министерство на стопанската система и община Пловдив. Той е единственият пътуващ конкурс в света и единственият, който прави инспекция на качеството на отличените питиета. Последните три държави-домакин на Spirits Selection са Чили (2017 г.), Мексико (2016 г.) и Китай (2015 г.).
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР