Тази вечер в култовото риалити Игри на волята“ ще се

...
Тази вечер в култовото риалити Игри на волята“ ще се
Коментари Харесай

Битка за оцеляване в „Игри на волята“. Ето кое племе ще бъде разпарчетосано:

Тази вечер в паметното риалити „ Игри на волята “ ще се организира борба на живот и гибел. А залогът е в действителност голям: едно от племената ще бъде заличено, като членовете му ще бъдат разпределени в останалите две.

От предходните сезони на играта е ясно, че заличаването на племето е допустимо най-тежката орис за състезателите – отивайки в другите племена, те стават незабавно цели за номинации, а възможностите им да се „ вметнат “ в някоя от към този момент построените обединения не са огромни.

Преди огромната борба и в трите племена има огромни междуособици, които заплашват бъдещето им. Но слуховете сочат, че племето, което ще се разпадне, е това на „ Амазонките “. 

Ако това се случи, то би било положително удостоверение на поговорката, че „ Кой каквото си направи, различен не може да му го направи “.

За няколко дни „ Амазонките’ изгубиха основни играчи поради нелепост: първо Ситнилска бе отстранена поради непозволено потребление на телефон.

Ден по-късно и нейната другарка Ива бе пратена на Чистилището и отстранена, тъй като е употребила същия телефон.

За похлупак, женската коалиция в племето изпрати на елиминация един от последните си мъже – Гатьо. Бившият командос загуби след епична борба от Мастагарков и по този начин „ Амазонките “ влизат в най-важната си борба за сезона с много „ сакат “ състав.

Според слуховете измежду почитателите на играта „ Амазонките “ ще останат последни, а първи ще бъдат „ Старейшините “. Именно те ще могат да създадат първи избор кой от разпадналото се племе да отиде при тях. Така екипа на „ Старейшините “ ще облекат мощни играчи като Момчил и Оряшкова.

Мудева и близначката Теодора евентуално отиват при „ Гладиаторите “. Победилата в борбата за излизане от „ Чистилището “ Виолета също ще стане част от този тим.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР