Тази вечер в bTV репортерите ще може да видите филма

...
Тази вечер в bTV репортерите ще може да видите филма
Коментари Харесай

Тази вечер в bTV Репортерите: „Затвор без решетки“

Тази вечер в bTV репортерите ще може да видите кино лентата на Румяна Попова " Затвор без решетки ".

На 60 километра от София, в полите на Рила, в някогашните военни поделения край дупнишкото село Самораново ще се повдигнат стените на новия пилотен затвор. Чисто нов, триетажен, във формата кръст, с голям брой камери и зала за наблюдаване, която ще дава видимост към всяка от килиите на наказаните.

Освен за наказаните, новости и за надзирателите – те ще се образоват по 3 месеца в образователен корпус. Освен това ще имат тенис кортове и басейн.

Обучителният център няма да бъде единствено една постройка, той ще бъде комплекс от здания. В главната постройка на бившето военно отделение, която обаче е в доста положително положение, която ще бъде реконструирана – това ще бъде хотелската част от бъдещия обучителен център.

„ Изключително значими са първите равнища на подготовка и включват съществени неща като познаване на нормативната база, законите, свързани с ИН, физическа подготовка, водещи техники за деяние в спешни обстановки “, изясни Ивайло Григоров, Синдикат на чиновниците в пандизите в България

Според плана - някои от разпадащите се здания ще бъдат съборени. Други ще се ремонтират и руините тук ще се трансфорат още в болница, кухня и специфичен център за образование на надзиратели - с стадиони, площадки за специфични тренировки и басейн.

Нивото на отбрана пък ще е на най-високо равнище, даже и да няма решетки. Ще има охранителни съвременни системи с видео наблюдаване, с доста дебели блиндирани порти, големи огради и отдалечено заключване.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР