Тази вечер в Big Brother ще станем свидетели на първите

...
Тази вечер в Big Brother ще станем свидетели на първите
Коментари Харесай

Номинации очи в очи само два дни след старта на Big Brother

Тази вечер в Big Brother ще станем очевидци на първите номинации очи в очи, единствено два дни след старта на шоуто. Луна ще успее да изкара всички съквартиранти отвън нерви, а Big Brother ще предприеме невиждани дейности, с цел да се оправи с непрекъснатите отводи на певицата да съблюдава разпоредбите.

Вече втори ден съквартирантите са разграничени на каубои и индианци. Докато каубоите населяват Къщата и се употребяват с всички улеснения, които тя може да предложи, индианците не могат да излизат от избрани заграждения в двора, имат единствено студена вода, външна тоалетна и би трябвало сами да се борят за прехраната си.

Тази вечер ще забележим по какъв начин Луна няма никакво желание да се лишава от удобствата на Къщата в името на групата. Тя редовно ще наруши разпоредбите, а това ще докара до всевъзможни опити от страна на останалите да я убедят да остане в резервата. Неподчинението на екстравагантната певица ще ѝ навлече неодобрението на цялата група, а Big Brother ще се види заставен да се намеси, налагайки тежко наказване.



Отказите на Луна ще се отразят по друг метод на всички от съквартирантите. Докато едни умерено ѝ се молят, други ще влязат в тежки словесни конфликти с нея, а трети даже ще пожелаят да изоставен неотложно Къщата. Как се стигна до тези крайни ограничения часове след старта на шоуто и кой пожела да се раздели с него, следва да разберем.

Само два дни след старта на Big Brother: Most Wanted, най-търсените риалити звезди ще проведат и първите си номинации очи в очи онлайн пред феновете довечера. Кой ще попадне под тежкия обстрел на съквартирантското отрицание и кои звезди ще се борят за оставане в Къщата в понеделник, ще разберем още довечера от 21:00 часа по NOVA.

Всички детайлности за съквартирантите, настоящи вести и извънредни фрагменти от риалити шоуто може да откриете на формалната страница на Big Brother във Фейсбук. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във Vbox.com.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР