Тази вечер в 21:00 часа бе дългоочакваният старт на четвъртия

...
Тази вечер в 21:00 часа бе дългоочакваният старт на четвъртия
Коментари Харесай

Безпрецедентен старт на четвърти сезон на Hell’s Kitchen България

Тази вечер в 21:00 часа бе дълго чаканият старт на четвъртия сезон на Hell’s Kitchen България. Новите участници бяха провокирани да напомнят на феновете на NOVА гнева на началник Ангелов, който той даде обещание да овладее в сегашния сезон. Още в премиерния епизод почитателите на шоуто станаха очевидци на първите кулинарни провокации. Новите готвачи се изправиха пред първата си вечеря в ресторанта, счупена бе и първата паница, а вечерта приключи с ненадейно решение от страна на началник Виктор Ангелов.

И тази пролет тимовете още веднъж са два – Червени и Сини. В Червения тим влязоха шпикерът Мариела, „ новата фаворитка на шефа “ Виктория Зайкова, съдържателката на фамилен ресторант Юра, кулинарят Анелия, изкусният готвач Елена, фамилната двойка Янита и Денислав Делчеви с дълготраен опит във Франция. Сините куртки облякоха изтънченият кулинар Николай Ангелов, основният готвач Иван, младият пицар Димитър Керемедчиев, готвачът в ресторант със звезда „ Мишлен “ Емил, някогашният бакар в пандиза Калоян, както и опитните готвачи Мартин и Камен.

Ожесточената борба за участниците стартира незабавно с приготвянето и представянето на ястия с „ неповторим кулинарен почерк “, които приказват за техните досегашни умения и опит. По изключение високите токчета на Мариела попречиха поднасянето на порцията ѝ на шефа и тя получи 3 минути да я подготви отначало. Въпреки дребния противен случай, Червените победиха с помощта на отличното показване на единствения мъж в тима им Денислав Делчев.

Ресторантът на Hell’s Kitchen България отвори порти и беше цялостен с посетители, измежду които се отличи наличието на участници от предходните три сезона. Това способства за напрегнатата конюнктура както в Червената, по този начин и в Синята кухня. На вечерята неналичието на съгласуваност и хъс у „ зайците “ на началник Ангелов попречи на издаването на поръчките за резервациите. Това докара до отпращането в общежитието първо на тима на алените куртки, а по-късно и на сините. На тяхно място застанаха някогашните готвачи от „ Кухнята на Ада “, които довършиха вечерята.

„ Ако ме бяхте срещнали преди две-три години, щяхте да констатирате, че търпението ми от дълго време се е изчерпало.Този сезон си дадох обещание да съм различен човек - дадох обещание си да съм по-търпелив, да бъда по-толерантен, да съм по-добър, да прощавам, да давам втори късмет, в случай че се постанова даже да ви хвана за ръка и да ви повеждам, до момента в който стигнете до това равнище, от което аз нуждая се. Преди две години всички до един щяхте да сте номинирани “, с неприсъщ балансиран звук изясни началник Ангелов на двата тима. За да потвърди доброжелателните си планове, шефът абсолютно даде нова опция на всички да завоюват неговото утвърждение.

Утре вечер феновете ще станат очевидци на първото предизвикателство отвън кухнята и ресторанта – участниците ще би трябвало да готвят в каравани и да нахранят Копривщица. Дали началник Ангелов ще продължи да е толкоз милосърден? Ще успее ли някой да разсъни звяра в него? Как ще се оправят двата тима с готвенето на колела? Кой ще отиде пръв на номинации? – всичко това в идващия епизод на Hell’s Kitchen Bulgaria събота вечер в 20:00 часа по NOVA.

Следете всичко за Hell’s Kitchen Bulgaria на и на риалити формата.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР