Тази вечер ЦСКА приема Осиек в първи мач от втория

...
Тази вечер ЦСКА приема Осиек в първи мач от втория
Коментари Харесай

ЦСКА ще търси изход от кризата срещу "Осиек"

Тази вечер ЦСКА приема " Осиек " в първи мач от втория прелиминарен кръг в Лига Еврипа. " Червените " са в рецесия и ще търсят излаз от нея с положително показване против хърватския си противник и с игра, която най-сетне да удовлетвори почитателите.

Срещата на " Българска войска " от 20:30 ч. ще бъде излъчена по bTV Action, на Voyo.bg, както и без регистрация на уеб страницата ни btvnovinite.bg. Коментарното ни студио стартира тъкмо в 20 ч.

Снимка: Lap.bg

Ръководството на клуба упрекна себе си за слабото начало на сезона в родното състезание и побърза да предприеме дейности с назначението на Люпко Петрович за треньор на мястото на Добромир Митов. Преди това сърбинът заемаше поста съветник.
ЦСКА против " Осиек " - директно по bTV Action и на уеб страницата btvnovinite.bg Първият мач от втория прелиминарен кръг в Лига Европа е в четвъртък от 20 ч.
Петрович съобщи, че има богат опит с излизането от рецесии и си сложи цел - да влезе в групите на Лига Европа.

" Имам опит с това по какъв начин да се оправям с рецесии. Собственикът на клуба Гриша Ганчев мисли 24 часа за футбол, даже загърби бизнеса си. Ако треньорите и футболистите мислим по 24 часа за футбол, ще излезем от рецесията. Най-краткият път към това са успехите ", сподели Петрович.

Първите ограничения към този момент са налице. Извън групата за " Осиек " остана бранителят Стойчо Атанасов, който позволи фрапантни неточности при загубата от " Черно море " с 1:3 през предишния уикенд. На негово място бе включено новото попълнение Раул Албентоса, който има близо 100 мача в испанската Ла Лига.

Снимка: Instagram

Петрович познава добре тима на " Осиек ", в който е прекарал огромна част от футболната си кариера. Пътят му в треньорството също стартира от хърватския клуб.
Скендер: Знам кой е Люпко Петрович, само че желая да го надхитря Треньорът на "Осиек " сподели познания за тима на ЦСКА
" Имат мощни футболисти, двамата им централни бранители са доста положителни, високи, млади, мощни. Левият им бек също е доста рисков. По-силни са от " Хайдук ". Предпочитам да ни се беше паднал " Хайдук " пред " Осиек ". Дори против " Риека " щеше да е по-добре. Не съм черноглед. Трябва да кажа, че в случай че не реализира резултати, знам какво ще се случи. За да бъде един треньор верният, би трябвало да има положителни резултати. Ако ги няма - сбогом. Това е действителността. 40 години съм във футбола и знам какво се случва, когато нямаш победи. ", сподели още треньорът на конференцията преди дуела.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР