Тази вечер ЦСКА гостува на Титоград в мач-реванш от първия

...
Тази вечер ЦСКА гостува на Титоград в мач-реванш от първия
Коментари Харесай

ЦСКА се изправя срещу "Титоград" с мисъл за правилна стратегия

Тази вечер ЦСКА гостува на " Титоград " в мач-реванш от първия прелиминарен кръг в Лига Европа. " Червените завоюваха безапелационно с 4:0 в София преди седмица, само че треньорът Добромир Митов съобщи, че черногорците са подъл противник и няма място за подценяване.

Въпреки безапелационната като резултат победа в първия мач, " алените " демонстрираха недостатъци на моменти, по тази причина Митов държи всички да играят съществено и отговорно и да са дадат всичко от себе си, тъй като " фланелката не се подарява, тя се заслужава ".

Снимка: Lap.bg

След успеха над " Титоград ", " армейците " направиха 2:2 с " Етър " на старта на шампионата след неточности в защита, а управлението не остана по никакъв начин предостатъчно. Треньорският екип би трябвало да се опита да откри добра тактика поради сгъстения цикъл, тъй като през уикенда следва посещение на " Черно море ", след което вероятно и първи мач с хърватския " Осиек ".

" Говорихме, че не би трябвало да има разпределяне, тъй като видяхте, че в първия мач тимът на " Титоград " ни сътвори много главоболия. Ще подходим изцяло съществено и отговорно. Виждате, че в нашия тим има много нови футболисти, имаме потребност от още малко сработка и в бъдеще ще работим по-добре ", сподели Митов на конференцията преди мача в Подгорица.
Митов: Ние сме ЦСКА, нямаме право на опити (ВИДЕО) "Армейците " гостуват на "Титоград " след победа с 4:0 в първия мач
" Направихме неточности, които ни костваха точките в последния мач (б.ред. - равенството с " Етър " 2:2 в първия мач от новия сезон в Първа лига). Надявам се в бъдеще да сведем до най-малко грешките, освен в отбрана, а на всички места. "

Снимка: Lap.bg

" Ние би трябвало да бъдем умни и да си извличаме поуките. Здраво сме стъпили на земята, направихме обширен разбор с футболистите, видяха си и те грешките. Не спестяваме нищо на никого. Най-вероятно ще има ротация по състава. Надявам се всеки да покаже своя капацитет, да се представим на равнище, тъй като " Титоград " не е тим за подценяване. "
Люпко Петрович: Все едно принудително ги накарахме да играят (ВИДЕО) Консултантът в ЦСКА неудовлетворен от равенството против "Етър " на старта на шампионата
" Ние сме ЦСКА и нямаме право на опити. Всеки би трябвало да си заслужи фланелката. ", сподели още треньорът.

Митов няма да може да разчита на десния бранител Стойчо Атанасов, който е болен, а Божидар Чорбаджийски продължава да изтърпява наказване. Капитанът Николай Бодуров отпътува с отбора за Черна гора, само че към момента не е ясно дали ще вземе присъединяване в мача тази вечер.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР