Тази вечер, точно в 19:00 ч. Христо Стоичков и Димитър

...
Тази вечер, точно в 19:00 ч. Христо Стоичков и Димитър
Коментари Харесай

Тази вечер: Стоичков и Рачков един срещу друг в #WINmyBET

Тази вечер, тъкмо в 19:00 ч. Христо Стоичков и Димитър Рачков се изправят един против различен в първия от четирите си конфликта от неповторимия онлайн риалити формат.



Модерният ляв и Бургаският бек, които за малко време се трансфораха в един от най-горещите екранни дуети в българския ефир, ще премерят сили в предизвикването " Пияна дузпа ". Изпитанието изисква тъкмо око и постоянен крайник в изненадваща игра с футболни топка и врата и ще бъде излъчено извънредно на уеб страницата. Секундант на дуела ще бъде артистът Славчо Пеев, още веднъж в ролята на достолепния иконом и дясна ръка на Христо Стоичков.
 WINBET предлага вечерен <a href=бонус " >
WINBET предлага вечерен бонус

Специален
казино бонус при депозити на средства посредством EasyPay

Днешният дуел сред най-успешният български футболист за всички времена и известния артист и ефирен водещ е част от риалити формата #WINmyBET. До средата на ноември предстоят още три неповторими надпревари сред тях, които също ще бъдат излъчени изцяло гратис и единствено и само на уеб страницата winmybet.bg.

#WINmyBET e шоу без аналог в българския шоубизнес, в което 16 от най-големите звезди на сцената, екрана и интернет се състезават между тях в поредност от дуели на духа, тялото и мозъка, с цел да дефинират, кой е най-хубавият от тях.

В първия стадий на формата, записаните консуматори на уеб страницата winmybet.bg имаха опция да проследят онлайн техните дуели, да поддържат своите любимци и да опитат да завоюват някоя от общо 500 награди от WINBET. Общо над 20 хиляди неповторими консуматори гледаха директните предавания на конфликтите и още доста хиляди ги наблюдаваха на запис на уеб страницата на формата.

 WINBET започва слот-турнир с определени игри на CT Gaming
WINBET започва слот-турнир с определени игри на CT Gaming

Победителите в шампионата ще си поделят общ награден фонд от 20 000 лева

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР