Тази вечер ще се определи вторият финалист в Купата на

...
Тази вечер ще се определи вторият финалист в Купата на
Коментари Харесай

Купа на България: ЦСКА- Ботев, какво да очакваме и къде да гледаме мача

Тази вечер ще се дефинира вторият финалист в Купата на България, като кандидатите са ЦСКА и Ботев (Пловдив). В първия мач в Коматево " канарчетата " победиха с 3:2.
Очаква се реваншът да бъде доста забавен и оспорван., като мачът стартира в 19,00 часа.
И двата отбора са настръхнали против съдийството и задачата на Петър Костадинов няма да е по никакъв начин лека на " Българска войска ". Иначе кадрови проблеми има и в двата състава.
За ЦСКА няма да играе капитанът Николай Бодуров, който е осъден след дербито с Левски (0:0). Радващото е, че в игра след травма се завръща Тиаго Родригес.
Треньорът на гостите Николай Киров не може да разчита на санкции Радослав Терзиев и на контузения Джонатан Перейра. Александър Тонев пък е болен, само че се чака да играе против някогашния си тим.
ЦСКА и Ботев (Пловдив) са играли 15 пъти между тях за Купата на България. Предимството е на страната на " армейците " - 10 победи, 1 тъждество и 4 загуби.
" Червените " завоюваха последните си две семейства на пловдивчани - 2:1 и 4:1, с което прекъснаха серията от три следващи равенства посред им в столицата.
Вижте къде можете да гледате дуела в sportlive.bg.
Прогноза на Actualno.com: Победа за ЦСКА
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР