Тази вечер по Нова стартират премиерният сериал Лъжите в нас

...
Тази вечер по Нова стартират премиерният сериал Лъжите в нас
Коментари Харесай

Лъжите в нас и Братя тръгват в ефир

Тази вечер по Нова започват премиерният сериал Лъжите в нас и четвъртият сезон на Братя. Във фокуса на Лъжите в нас е историята на заможната фамилия Шейтанови, белязана от мъчителни събития и непростими секрети. Лидер на всичко, което се случва, е Шейтанов, в чиято роля влиза Емил Марков.

Социален фактор и авторитетен мъж, през годините той е натрупал ужасно доста грехове, до момента в който взе участие в тъмни покупко-продажби като един от босовете в дървената мафия. Разрушил е едно семейство, с цел да сътвори друго, направил е добрини, само че злините от дейностите му надвиват. Като неговия наследник ще гледаме Орлин Павлов.

Радина Думанян пък ще е хубавицата в сериала, която е и безапелационна егоистка. Владо Пенев ще е духовник, който ще се пробва да напомня на персонажите, че без религия няма смяна.

В четвърти сезон на Братя влиза кадър на Откраднат живот – Неда Спасова. В центъра на интригите още веднъж ще бъдат наркобосът Денис Топал и неговият италиански брат Сандо – Алекс Иванов. Христо Шопов се завръща на бойното поле – предприемачът Филип Карамитев на финала в трети сезон се оказа в тандем с украинката Юлия Опланчик /Лора Христова/. Сигурно е, че той ще търси възмездие, подкрепят от новата си държанка.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР