Тази вечер от 21:00 часа на стадион Откритие Арена в

...
Тази вечер от 21:00 часа на стадион Откритие Арена в
Коментари Харесай

Световно по футбол 2018 НА ЖИВО: Колумбия - Англия

Тази вечер от 21:00 часа на стадион " Откритие Арена " в Москва ще се играе последният 1/8-финал от Световното състезание по футбол 2018 . Колумбия и Англия ще премерят сили и ще решат кой ще е последният отбор на 1/4-финалите в Русия.
Битката Колумбия - Англия ще може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg .
Преди мача
Отборите на Англия и Колумбия ще се изправят един против различен довечера, с цел да дефинират последния четвъртфиналист на Световното състезание по футбол 2018. Англичаните преследват първо класиране измежду най-хубавите осем в света от 12 години насам, до момента в който южноамериканският отбор ще се опита да повтори мощното си показване от Мондиала в Бразилия преди четири години, когато бе отхвърлен от домакините точно на четвъртфинал.
Двата отбора стигнаха по много друг метод до етапа на елиминациите, като отборът на Гарет Саутгейт завоюва първите си два мача в групата против Тунис и Панама, с което авансово си обезпечи продължение напред, а в последния си мач с Белгия двата отбор само си оспорваха първото място в групата. Колумбия от своя страна имаше доста тежък старт и още в 4-та минута на първия си мач против Япония остана с човек по-малко след директния червен картон на Карлос Санчес, като след това момчетата на Хосе Пекерман изгубиха с 1:2. Те обаче демонстрираха класата си в идващите си два мача, побеждавайки Полша с 3:0 и Сенегал с 1:0, с цел да завършат преди всичко в групата си.
Единственият мач сред двата отбора на Световно състезание до този миг приключва с победа за Англия с 2:0 в груповата фаза на шампионата през 1998-ма година, като „ трите лъва “ записват победа с 3:2 и в другарски мач през 2005-та година.
Историята не е в интерес на англичаните, само че в този момент те могат да разчитат на своя голмайстор Хари Кейн, който означи пет гола в първите си два мача, след което получи отмора против Белгия. За Колумбия огромният въпрос е дали голмайсторът от Мондиал 2014 Хамес Родригес ще бъде подготвен да стартира дуела, откакто напусна наложително терена по време на успеха над Сенегал. Хамес е малтретиран от травма през цялото време на шампионата и наподобява по-вероятно да остане на аварийна пейка, най-малко при започване на срещата.
Любопитното е, че един против различен се изправят двата тима, които употребяват най-добре статичните положения на Световното състезание. Англия има общо шест гола от сходни обстановки, до момента в който три от петте попадения на Колумбия пристигнаха след осъществявания на свободни удари или корнери.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР