Тази вечер от 20 часа на Античния театър ще се

...
Тази вечер от 20 часа на Античния театър ще се
Коментари Харесай

World Taekwondo с шоу на Античния днес

Тази вечер от 20 часа на Античния спектакъл ще се качат 25 професионални състезатели по таекуондо, които идват особено в града на тепетата, с цел да покажат зрелищна проява на корейското бойно изкуство.

Демонстративният тим на World Taekwondo е част от посланиците на този тип спорт по света. Тази година към него се причисляват и 10 български състезателя, които ще забележим на неповторимото събитие.

По време на шоуто експертите ще покажат разнообразни акробатични техники, също и така наречен театрален пердах. Събитието е с вход свободен. Специален негов посетител ще бъде и ръководителят на Световната федерация по Олимпийско таекуондо доктор Чънгуон Чо.

Тимът на World Taekwondo е формиран от професионални състезатели по таекуондо, които смаяха американската аудитория и със „ златен бутон “ станаха финалисти в американския формат на „ Got Talent “. Отборът е формиран от определени в жестоката конкуренция на милиони спортисти в Южна Корея, където таекуондо е народен спорт, историческо завещание и забележителност.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР