Тази вечер от 20.30 часа в Дом на киното може

...
Тази вечер от 20.30 часа в Дом на киното може
Коментари Харесай

Препоръчваме ви: Завръщането на Мечо Пух и порасналия Кристофър Робин

Тази вечер от 20.30 часа в Дом на киното може да гледате историята на Мечо Пух и към този момент порасналия Кристофър Робин във новия филм " Историята на Кристофър Робин и Мечо Пух ".
 Мечо Пух се завръща във филм за порасналия Кристофър Робин (трейлър)
Вече пораснал, Кристофър Робин е покрит от работа, нископлатен и изправен пред нестабилно бъдеще. Той има свое семейство, само че работата му се е трансформирала в неговия живот, заради което отделя извънредно малко време на жена си и щерка си. Когато още веднъж се събира с Мечо Пух, с който дълго са били разграничени и радостното им, изпълнено с обятия и смях детство е било забравено, другарството им още веднъж се разпалва, напомняйки на Кристофър за дните на равнодушие и детски фантазии, както и за моментите, в които са правели просто нищо, а в действителност са били най-хубавото нещо.

След злощастен случай със служебното куфарче на Кристофър Робин, Пух и останалата част от бандата, в това число Прасчо, Йори и Тигър, излизат от гората и самоуверено навлизат в Лондон, с цел да върнат назад извънредно значимите изгубени движимости... тъй като най-хубавите другари постоянно ще бъдат до теб.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР