Тази вечер от 20:00 часа на живо по NOVA, Big

...
Тази вечер от 20:00 часа на живо по NOVA, Big
Коментари Харесай

Предизвикателство на живо за номинираните във VIP Brother

Тази вечер от 20:00 часа онлайн по NOVA, Big Brother ще провокира четиримата номинирани Съквартиранти – Алекс, Влади, Сашка Васева и Мария, както в никакъв случай до момента. Четирите дами ще се борят за оставането си в най-известната Къща и ще схванат за своето предизвикателство онлайн, пред очите на феновете. Какво ще бъде то и коя от тях ще се раздели с шоуто единствено една седмица след влизането си в него, следва да разберем.

Вече една седмица VIP Съквартирантите живеят под един покрив, а смехът и шегите стартират от ден на ден да отстъпват място на несъгласията и свадите посред им. Тази вечер ще забележим както заниманията, почтени за сюжет на холивудска комедия, по този начин и острите несъгласия сред някои от тях.

Шеф Петров наподобява е най-избухливият измежду звездите в Къщата и довечера за следващ път ще се убедим в това. Само преди няколко дни Шефът имаше съществени неразбирателства с Мегз, а довечера под острите му рецензии ще застане журналистът Тони Стефанов. Случайно или не, повода за абсурда сред двамата ще се окаже тъкмо смехът.



Шеф Петров ще се почувства афектиран от несериозното отношение на Тони към гурме гозбите, които е приготвил за съквартирантите, а последвалите реакции ще се трансфорат в същинска стихия в Къщата. Дали последните събития ще разделят звездите на лагери, или Шеф Петров и Тони ще съумеят да се помирят в името на положителното общуване, ще разберем във VIP Brother довечера от 20:00 часа онлайн по NOVA.

Повече вести ще откриете на формалната страница на VIP Brother във Фейсбук. Целите епизоди на предаването може да гледате в NOVA PLAY, a най-интересните моменти да следите във VBOX7. Всички детайлности за съквартирантите и най- настоящите вести за шоуто може да следите и на уеб страницата на VIP Brother 2017.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР