Тази вечер националният отбор на България излиза срещу Грузия във

...
Тази вечер националният отбор на България излиза срещу Грузия във
Коментари Харесай

България трябва да покаже друго лице срещу Грузия

Тази вечер националният тим на България излиза против Грузия във втория си мач от Лигата на нациите. Двубоят е с начален час 21:45, а Gong.bg ще наблюдава всичко най-интересно от срещата онлайн.

Родната селекция стартира с колеклив хикс против Северна Македония, още веднъж като хазаин. Това значи, че първото място минава единствено и само през победа през днешния ден.

В исторически проект имаме преимущество против този противник. От изиграните 6 мача "трикольорите " са спечелили 4, един път сме завършвали наедно и един път успеха е за Грузия. Преди по-малко от година грузинците ни гостуваха в контрола в София и ги сразихме с 4:1. Головете за състава на Ясен Петров означиха Тодор Неделев, Димитър Илиев, Спас Делев и Андреа Христов.

Сега, в Разград, всички биха се надявали, че "лъвовете " още веднъж ще покажат атакуваща мощност и повече експанзия в дейностите. Това не се случи в такава степен против Северна Македония, само че в този момент националната гарнитура е тил, опрян до стената.

Гостите ще разчитат най-много на звездата си Хвича Кварацхелия, който вкара един от головете против Гибралтар. Той ще работи зад централния нападател Георгес Микаутадзе, а другият нападателен футболист в състава на Вили Саньол ще е Гиорги Чакветадзе.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР