Тази вечер малката Велина от Бургас, която страда от тежко

...
Тази вечер малката Велина от Бургас, която страда от тежко
Коментари Харесай

Добрата новина: Събраха парите за лечение на малката Велина!

Тази вечер дребната Велина от Бургас, която страда от тежко заболяване, отпътува за лекуване в Турция, оповестява Нова телевизия. Историята на момиченцето трогна стотици българи. Владислава и Велина към този момент имат вяра, че по Коледа стават чудеса. Има късмет за лекуването на дребното момиче и вяра за по-добро време.

Burgas24.bg напомня, че Велина страда от подло заболяване и фамилията й имаше незабавна потребност от 22 хиляди евро за лекуване. Момиченцето е едвам на 2 месеца, когато й слагат диагнозата Вътрешна Хидроцефалия. Героично претърпява интервенция за слагане на шънт, с цел да бъде овладяно болестта и таман когато фамилията й си отдъхва, че кошмарът е завършил, получава следващия удар. При осъществен МРТ лекарите откриват на дребната туморна групировка в мозъка.

Лекарите в Турция са подготвени да опитат да оказват помощ на детето й, което е с хидроцефалия и бързо възходящ израстък. Операцията е планувана за петък. По време на консултациите турският професор обяснил, че ще бъде отстранена половината от тумора, а хистологията ще покаже типа му.

Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР