Тази вечер Кристиано Роналдо ще играе отново на стадиона, който

...
Тази вечер Кристиано Роналдо ще играе отново на стадиона, който
Коментари Харесай

Завръщането на Роналдо на Олд Трафорд

Тази вечер Кристиано Роналдо ще играе още веднъж на стадиона, който оказа голяма роля за стремглавото развиване на кариерата му - " Олд Трафорд ". Новият му тим " Ювентус " гостува на " Манчестър Юнайтед " в Шампионската лига и това е може би най-интересният дуел довечера.

Кристиано към този момент стъпи на арената нощес, когато торинци имаха опознавателна аудиенция.

По-долу можете да видите програмата на днешните срещи и кои от тях можете да гледате директно по спортните канали на мобилния оператор А1. Стартира трети тв канал - MAX Sport 3, който ще излъчи през днешния ден две срещи, както и MAX Sport 2. По MAX Sport 3 ще се предава единствено футбол - мачове от шампионати и от Шампионската лига.

А Роналдо нощес за първи път приказва пред публицисти за следствието за обезчестяване, което бе възобновено против него в Лас Вегас поради преживелица от 2009 година Досега той правеше изказвания единствено посредством обществените мрежи.

" Знам, че съм образец за доста хора, наясно съм на 100 % с това, съобщи №7 на " Олд Трафорд ". - Пример съм както на терена, по този начин и отвън него. Аз съм един благополучен човек, който постоянно се усмихва. Играя за приказен клуб и имам прелестно семейство с четири деца. Здрав съм, имам всичко, а останалото не ме касае. Няма да неистина за случилото се. Пак споделям - благополучен съм. Моите юристи са спокойни, надлежно и аз. Наслаждавам се на футбола и на живота. Има хора, които се грижат за останалото. Истината постоянно става ясно, тъй че всичко е наред. "

На въпрос за това, че през 2010 година - месеци откакто Катрин Майорга твърди, че я изнасилил в хотелска стая, Роналдо е превел на дамата 375 000 $ за безмълвие, той отвърна следното:

" Договорът не значи самопризнание за виновност. "

Интересно ще бъде и в Донецк, където " Манчестър Сити " загуби през предходната година в груповата фаза. Снощи Пеп Гуардиола сподели в типичния си внимателен жанр, че тимът му не бил подготвен да завоюва шампионата.

" Реал " (Мадрид) пък ще търси първа победа във всички шампионати от няколко седмици - против " Виктория " (Пилзен), в редиците на който е някогашният състезател на " Левски " Роман Прохазка.

Вижте програмата:

Група E

19:55 АЕК (Атина) - " Байерн " (Мюнхен), директно по MAX Sport 3

22:00 " Аякс " - " Бенфика "

Група F

22:00 " Хофенхайм " - " Олимпик " (Лион)

22:00 " Шахтьор " (Донецк) - " Манчестър Сити "

Група G

22:00 " Рома " - ЦСКА (Москва)

22:00 " Реал " (Мадрид) - " Виктория " (Пилзен), директно по MAX Sport 2

Група Н

19:55 " Йънг Бойс " - " Валенсия ", директно по MAX Sport 2

22:00 " Манчестър Юнайтед " - " Ювентус ", директно по MAX Sport 3 /clubz.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР