Тази вечер испанският колос гостува на Елче в мач от

...
Тази вечер испанският колос гостува на Елче в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Елче 1:0 Реал М, червен картон за Марсело

Тази вечер испанският исполин гостува на Елче в мач от 1/8-финалите за Купата на Краля. Двубоят на стадион " Мануел Мартинез Валеро " е с начален час 20.00 българско време и ще можете да го наблюдавате


След единствено 10 минути игра Елче сътвори чисто състояние за гол, което някак не бе оползотворено. Жерар Гумбау проби до аутлинията и центрира паралелно на голлинията. Гуидо Карийо бе на към метър от вратата, само че не съумя да вкара на празна врата, пращайки топката в напречния дирек.
В 26-ата минута още веднъж Карийо се озова на стрелкова позиция, като този път ударът му бе прецизен, само че вратарят на Реал Андрий Лунин се намеси добре. В 38` Лукас Перес падна в наказателното поле след прикосновение с Васкес, само че даже и да е имало контакт, той бе отвън пеналтерията.
Секунди по-късно Винисиус контраатакува рисково, само че завършващият му удар се оказа неакуратен. В 42-ата минута Марсело впечатли с невероятна техника на фланга, с която проби в наказателното поле и подаде към съотборник, само че офанзивата приключи с неуспех.

Само две минути след началото на второто полувреме Реал можеше да излезе напред в резултата. Марсело даде превъзходно дълго извеждащо подаване в наказателното поле за Лука Йович, който трябваше да отиграе от въздуха и не съумя да нанесе добър удар от отлична позиция за пукотевица.
В 77-ата минута топката бе извадена на границата на наказателното поле на Елче, където Каземиро нанесе мощен удар към близкия ъгъл, само че вратарят на домакините Вернер избави. Минута по-късно Винисиус проби доста рисково в наказателното поле, само че в последния миг защитник съумя да пресече головото му подаване.
Мачът влезе в продължения, а там Елче пръв стигна до обстановка за гол. Алаба извърши нарушаване на границата на наказателното поле, което даде на домакините директен свободен удар на отлична позиция. Жерар Гамбау извърши статичното състояние и заложи на силата в ъгъла на вратаря, само че Лунин внимаваше и мазета топовния изстрел.
Добрата игра на Елче продължи и в идващите минути, а в 102` Реал остана с човек по-малко на терена. Правещият мощен мач Марсело извърши нарушаване като финален в защита и основният съдия му сподели пряк червен картон . От последвалия директен свободен удар топката се върна от стената, само че при добавката Гонсало Верду съумя да открие резултата след рикошет - 1:0!
СТАРТОВИ СЪСТАВИ

Елче: Вернер, Паласиос, Четауя, Диего Гонсалес, Мохика, Гумбау, Раул Гути, Фидел, Хосан Фернандес, Лукас Перес, Карийо
Реал Мадрид: Лунин, Алаба, Начо, Марсело, Камавинга, Модрич, Кроос, Васкес, Валверде, Винисиус, Родриго
ПРЕДИ СРЕЩАТА:
Реал Мадрид в профил мъчно миналогодишния си призрачен сън Алкояно, откакто 15 минути преди края на дуела " белите " играеха при еднакъв резултат. Въпреки това класата на " кралете " си сподели думата и отборът се класира за 1/8-финалите, където към този момент се изправя против отбор от елита на Испания.
Елче обаче е крепко закъсал в Ла Лига, където се бори за своето оцеляване. В същото време Реал диша много по-спокойно на върха в подреждането и само Севиля може да ги тормози за купата. Карло Анчелоти не може да разчита на Асенсио, Бейл, Карвахал, Диас и Милитао.
(пълната група вижте в линка).

Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР