Тази вечер е големият финал на конкурса Евровизия в Торино,

...
Тази вечер е големият финал на конкурса Евровизия в Торино,
Коментари Харесай

Тази вечер е големият финал на конкурса "Евровизия" в Торино

Тази вечер е огромният край на състезанието " Евровизия " в Торино, на който ще се надпреварват представителите на 25 страни.

Финалът ще открие Чехия, девета подред е Италия, последна - Естония.

С огромен интерес се чака представянето на спечелилите от " Санремо " -дуетът  Махмуд – Бланко. " Желаем да се представим добре. Дали ще спечелим или не, е без значение ", споделиха музикантите пред медиите в Италия.

Попитани поради екстравагантните им тоалети по какъв начин ще излязат на сцената, Бланко отговори: " Голи, единствено по чорапи ".

Специални посетители ще са Джилиола Чинкуети, спечелила първа " Евровизия " за Италия през 1964г. и рок групата " Måneskin " победител в състезанието преди година. Тя ще показа новият си сингъл  " Supermodel ".

Италианските медии означават, че песните от двата полуфинала  са примес от жанрове и участва полово наличие, " в което намира място гордостта на гей-общността " - това написа ежедневникът „ Република “.

Очакванията са финалът, както бе и на полуфиналите на " Евровизия ", да е най-гледаното събитие по малкия екран на Стария континент. 

 Джилиола Чинкуети на сцената в спектакъл Ariston по време на 71-ия фестивал на италианската ария в Санремо, 3 март 2021 г./ ЕПА/БГНЕС
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР