Тази вечер БОЕЦ ще бъдем пред БНТ. Важно е, Панорама

...
Тази вечер БОЕЦ ще бъдем пред БНТ. Важно е, Панорама
Коментари Харесай

”БОЕЦ” излиза на протест пред БНТ по време на ”Панорама”

Тази вечер БОЕЦ ще бъдем пред Българска национална телевизия. Важно е, ”Панорама ” е от години предаване, което няма нищо общо с публицистиката и свободата на словото. Именно в ”Панорама ” Цветанов ни сподели, че няма кой да го накаже, а Борисов ни сподели, че едни гадове желаят да му вземат властта.
Това оповестиха от Групово дело " БОЕЦ " преди минути. Ето целият им апел за митинг довечера:

ВСЕКИ ДЕН! По мощни сме от наглите и прислужниците им.
Сами знаете, че за мафията и дебелите няма почивен ден, изяждат ни и грабят всеки ден! И нашата борба би трябвало да се води всеки ден. Обявен е огромен митинг за сряда. Добре. Не знам за какво сряда, това е след съвсем една седмица. Дано Отровното трио знае. До тогава митингите и дейностите на жителите не просто не би трябвало да стопират, а е нужна ескалация всеки ден. Не би трябвало да влизаме в клопката на времето, времето работи против нас. Половин месец сме към този момент на площадите. Нужен ни е резултат, с цел да влеем в допълнение сила и религия и да продължим. Гражданите би трябвало да извоюваме победа след победа, както на Росенец и да продължаваме малко по малко без да изпускаме самодейността нито за момент.

БОЕЦ призоваваме - всеки ден на площадите, всеки ден блокади на всички места, в цялата страна и всички да потърсим пътища за съгласуваност и успеваемост.

Тази вечер БОЕЦ ще бъдем пред Българска национална телевизия. Важно е, " Панорама " е от години предаване, което няма нищо общо с публицистиката и свободата на словото. Именно в " Панорама " Цветанов ни сподели, че няма кой да го накаже, а Борисов ни сподели, че едни гадове желаят да му вземат властта.

Тази вечер също там ще са министри и всевъзможен слугинаж на мафията. Тяхната задача е да манипулират и лъжат народа, с цел да крепят мафиотската власт на госпдоарите си, а задачата на жителите и бойците е да се отървем от тази незаконна власт. Елате да ни чуят, а в случай че сме задоволително, ще ни и " усетят ".

Утре и в неделя също - на площадите. В понеделник сме пред централата на ГЕРБ и продължаваме! Трябва да се прибера най-малко за ден да си видя децата и фамилията, само че се връщам и борбата не би трябвало да стопира. Знам, че жителите сме по мощни от мафията.
Битка всеки ден!
ОСТАВКА на Борисов!
ОСТАВКА на Гешев!
ОСТАВКА на Кошлуков!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР