Промените в движението на централната градска част на столицата предизвикаха

...
Промените в движението на централната градска част на столицата предизвикаха
Коментари Харесай

Зам.-кмет за промените на бул. „Витоша“: Искахме да направим велоалеите свързани

Промените в придвижването на централната градска част на столицата провокираха митинги, плахи отбрани и възбудиха жителите на София. Иван Василев, зам.-кметът по  финансите, опазването на здравето и строителство Иван Василев съобщи, че са желали да създадат велоалеите свързани, по тази причина е била нужна тази метаморфоза на придвижването.

„ Цялото това нещо се прави, с цел да може средата да стане доста по-безопасна както за пешеходците, по този начин и за велосипедистите. Просто желаеме да свалим велоалеите от тротоарите и да ги поставим на пътното платно “, добави той.

Общественото неодобрение е поради ремонта на булевардите „ Патриарх Евтимий “ и „ Фритьоф Нансен “, в който велоалеята е свалена от тротоара, а паркирането обратно в региона затруднява придвижването.

 Маркировката на бул. „ Витоша “: Таксиметровите водачи се готвят за митинг България 3 мин. Маркировката на бул. „ Витоша “: Таксиметровите водачи се готвят за митинг  Столичани недоволстват след ремонтите на бул. „ Витоша “ и Тази сутрин 2 мин. Столичани недоволстват след ремонтите на бул. „ Витоша “ и " Патриарх Евтимий "  „ Идваш сутринта и стигаш до ограда “: Как частен парцел затвори пешеходна пътека към Витоша? Тази сутрин 3 мин. „ Идваш сутринта и стигаш до ограда “: Как частен парцел затвори пешеходна пътека към Витоша?  Излезе първото класиране за детските градини и ясли в София България 2 мин. Излезе първото класиране за детските градини и ясли в София  Маркировката на бул. „ Витоша “: Таксиметровите водачи се готвят за митинг България 3 мин. Маркировката на бул. „ Витоша “: Таксиметровите водачи се готвят за митинг  Столичани недоволстват след ремонтите на бул. „ Витоша “ и Тази сутрин 2 мин. Столичани недоволстват след ремонтите на бул. „ Витоша “ и " Патриарх Евтимий "  „ Идваш сутринта и стигаш до ограда “: Как частен парцел затвори пешеходна пътека към Витоша? Тази сутрин 3 мин. „ Идваш сутринта и стигаш до ограда “: Как частен парцел затвори пешеходна пътека към Витоша?  Излезе първото класиране за детските градини и ясли в София България 2 мин. Излезе първото класиране за детските градини и ясли в София

Василев сервира извинения на всички, които живеят региона поради породеното стеснение, признавайки, че връзката не е била на равнище.

„ Булевардът би трябвало да е наличен за всички и да е безвреден. Ако направеното не е оптимално, кметът на София ще преразгледа своето решение. В момента следим резултата “, съобщи зам.-кметът.

Той увери, че са си научили уроците от този план и за в бъдеще няма да позволяват повече подобен безпорядък.

Снимка: Facebook / Забелязано в София

Ремонтът е на стойност към милион лв..

Василев разяснява и детските градини в столицата и по какъв начин кметът мисли да се оправи с казуса с дефицита тук-там.

„ До края на мандата на Васил Терзиев този проблем към този момент няма да съществува. Кметът Терзиев заложи рекордна сума от към 120 млн. лв. за създаване на нови детски градини и възобновяване на остарели. Обмисля се и да се промени метода, по който децата се одобряват, Да не е по адресна регистрация, да вземем за пример, а по мястото на работа на родителите “, сподели Василев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР