Тази вечер аматьорският ФК Заарбрюкен ще се опита да влезе

...
Тази вечер аматьорският ФК Заарбрюкен ще се опита да влезе
Коментари Харесай

Сензацията в Купата на Германия иска да бъде запомнен като най-противния съперник

Тази вечер аматьорският ФК Заарбрюкен ще се опита да влезе в историята, като се класира за финала в шампионата за Купата на Германия. Скромният клуб от западната граница среща Байер (Леверкузен) в полуфинален конфликт, а дуелът ще се играе на стадиона във Фьолклинген, защото клубното оборудване е в ремонт. Досега през сезона Заарбрюкен се състезаваше в една от районните лиги, само че шампионата там беше прекъснато поради пандемията. Отборът обаче заслужи промоция в Трета лига, тъй като беше водач в класирането.

Сега треньорът Лукас Квасниок не си прави илюзии, че неговите момчета могат да се надиграват с борещия се за място в Шампионската лига Леверкузен. По тази причина той приготвя “мръсен” проект за противопоставяне. “Трябва да влезем в главите на съперниковите футболисти - разяснява той. - Трябва по този начин да планираме и изиграем срещата, че когато съперниците напущат терена, да си кажат, че това е бил най-противният им конкурент през сезона. Дори проектът ни да се осъществя по съвършен метод, даже ние да надскочим себе си и да изиграем мача на живота си, отново ще се нуждаем от малко шанс в някоя и друга обстановка, с цел да не могат футболистите на Байер да уцелят вратата.”

Today’s @RacingPostSport

Expert analysis on Saarbrucken vs. Leverkusen

Steve Palmer is BACK as he provides a preview for the Charles Schwab Challenge pic.twitter.com/oIVGxhXeyG
— Racing Post (@RacingPost) June 9, 2020
“В такива моменти нямаш никакви извинения - продължи Квасниок. - Ако искаш да постигнеш нещо паметно и да влезеш в историята, събитията нямат значение. Убеден съм, че ще се раздадем.”
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР