Тази сутрин внезапно ни напусна Красимир Узунов - журналист и

...
Тази сутрин внезапно ни напусна Красимир Узунов - журналист и
Коментари Харесай

Внезапно ни напусна журналистът и собственик на Фокус Красимир Узунов

Тази заран ненадейно ни напусна Красимир Узунов - публицист и притежател на първата частна осведомителна организация и радиоверига " Фокус ". Той беше специалист по Балканска политика с голям брой изявления по проблемите на Северна Македония, армията и националната сигурност, а мнението му по значимите въпроси за страната ни, беше постоянно търсено. Съболезнования фамилията му получи от президента, ръководителя на Народното събрание и премиера, от политици от целия политически набор, общественици и сътрудници.

Красимир Узунов си отиде ненадейно. На 56 години. Но споделят, че неговият половин век се равнявал на епохи. Защото знаел по какъв начин да цялостни със смисъл дните си.

Той пазеше историята ни първо като офицер от Българската войска, след това като публицист, публицист и държавник. И добре знаеше какво желае от българското настояще.

Ровеше в историята ни, с цел да извади същинските герои. Съвсем предстоящо, за доста хора той се трансформира в подобен. Защото знаеше какви са най-силните оръжия на героя.

Всичко друго е измислено.
 Почина притежателят на организация Почина притежателят на организация "Фокус " Красимир Узунов
Изненадващо тази заран, в 4 часа, умря притежателят на българската радиоверига и организация „ Фокус “ Красимир Узунов, оповестиха от медията.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР