Тази сутрин ще се проведе Коалиционен съвет на управляващото мнозинство.

...
Тази сутрин ще се проведе Коалиционен съвет на управляващото мнозинство.
Коментари Харесай

Коалиционният съвет обсъжда днес кадровите промени в правителството

Тази заран ще се организира Коалиционен съвет на ръководещото болшинство. По неофициална информация се чака водачите на партиите в обединението дефинитивно да одобрят кадровите промени в държавното управление.

Заседание на Коалиционния съвет в два следващи дни се постанова откакто водачите на партиите в обединението са разискали кадровите промени, и се е наложило да се допитат и до парламентарните си групи за утвърждението им.

Борисов, Каракачанов и Симеонов разискаха въпроса за рокадите в кабинета

В сряда министър-председателят Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г разиска измененията вицепремиера и ръководител на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността и с ръководителя на НФСБ и заместник-председател на Народното събрание Валери Симеонов  Валери Симеонов Валери Симеонов е заместител министър-председател по икономическата и демографската политика до 16.

От държавната пресслужба не дадоха повече детайлности за диалозите, като прибавиха, че тримата са разискали и икономическите, и обществени ограничения, свързани с превъзмогването на последствията от пандемията от COVID-19.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР