Тази сутрин Гала показа дългоочакваното си ново студио в ефира

...
Тази сутрин Гала показа дългоочакваното си ново студио в ефира
Коментари Харесай

Ето го новото студио на Гала

Тази заран Гала сподели дълго чаканото си ново студио в ефира на Нова телевизия, в което към този момент тя и екипът й ще беседват по настоящи начин на живот тематики.

Докато стигне до него обаче, тв водещата мина като през лабиринт в огромната постройка, където първи я посрещнаха ненадейно сътрудниците й Виктор Николаев и Мира Иванова, които тя употребява и да предложения публично за посетители. " Обещаваме! ", отсякога те, откакто нямаше по какъв начин да откажат, изключително пък в този церемониален миг.

 undefined

Докато търсеше гримьорните, Гала съумя да си изпусне и слушалката в ухото, което одобри с усмивка. " Нямаше по какъв начин да мине така и така, нали ", сподели тя пред част от екипа си, които бяха в близост.

" Може да ви се струваме доста превъзбудени, то е по този начин. Много се вълнуваме! ", показа още Гала, която малко, откакто направи първите си стъпки в новото студио, където към този момент я чакаше екипа й, разгласи огромна вест - годежа на Георги Блажев и приятелката му Ива.

 undefined

 undefined

 undefined

Късно нощес от профила на Блажев в обществените мрежи стана ясно, че той най-сетне се е решил да предложи брак на приятелката си и предстоящо е получил заветното " ДА " от нея.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР